Simply HR 2021

Vägen framåt för HR: med medarbetarupplevelsen i fokus

Årets digitala HR-event för ledare, chefer och för dig inom HR.

Ni önskar och vi levererar. Nu upprepar vi förra årets digitala succé-dag Simply HR! Utifrån konceptet Vägen framåt för HR kommer vi i år att lägga fokus på medarbetarupplevelsen. Det gör vi tillsammans med vår moderator Åsa Lindell. Det handlar bland annat om flexibilitet i arbetsvardagen, rörlighet & arbetslivet efter pandemin och hur du lyckas med digital HR.

Pandemin påverkar oss fortfarande, även om vi nu kan börja se ljuset i tunneln tack vare vaccinationerna. Men vad händer sen? Det enda vi vet med säkerhet är att arbetslivet inte kommer att se ut som innan – och hur ska man förhålla sig till det? Göra som vissa storföretag och köra helt på distans? Eller hitta en medelväg, men hur ska den se ut? Vilka förväntningar finns hos medarbetarna?

Under dagen ser vi till att du får både ny kunskap och inspiration. Våra kunniga talare kommer att presentera innehåll som är tankeväckande, engagerande och som spanar framåt. HR 3.0 är precis ett sådant område som vi kommer att djupdyka lite extra i!

För att du ska få en så aktuell dag som möjligt jobbar vi aktivt med programmet, och därför dyker det löpande upp nya punkter och talare.

Early bird-erbjudande!

Vi släpper ett begränsat antal platser till det grymma priset 2990 kr/person. Erbjudandet gäller till och med 31 augusti (eller så länge platserna räcker).

Kan inte kombineras med andra rabatter/erbjudanden.

Simply HR från Simployer
Vägen framåt för HR: med medarbetarupplevelsen i fokus.

Tid: 7 december kl. 09:30-16:00
Plats: Digitalt 

Pris: 2990 kr (ord. pris: 3490 kr)                                   Boka din plats!

 

Ett digitalt event med stil!

Simply HR är ett digitalt event med galakläderna på sig. Dina frågor ställer du direkt till talarna, under eventets många frågestunder. Vi ger dig hög interaktion under hela eventet, med övningar och quiz. Och så kan du chatta med de andra deltagarna, såklart.

Förmiddag

Simply HR drar igång!

Nytt & Aktuellt - Håll dig uppdaterad utifrån det nya normala med Anna Schönfelder och Ingrid Langkilde från Simployer

HR-chefens case: lärdomar om framtidens arbetsliv med Helena Dino från Castellum

Sammanfattning av förmiddagen

 

Eftermiddag

Inspirationsföreläsning: Talare presenteras inom kort

Trendspaning med Jerker Lundberg

Lyckas med digital HR med Charlotte Birgander från Knowit

Paneldiskussion med Fredrik Christiansson från Simployer, Charlotte Birgander och Jerker Lundberg

  • Tema: Framtidens HR teknik - HR Masterdata samt förflyttningen till HR 3.0

Sammanfattning av dagen och avslutning med Åsa Lindell

 

Moderator: Åsa Lindell

Vi håller dig aktiv, hela dagen! Det kommer bjudas på både quiz, övningar, frågestunder och annan interaktion under hela eventet – plus några extra pauser för att samla tankarna under föreläsningarna!

Förändringar i programmet kan komma.

Moderator

Åsa Lindell

Åsa är en föreläsare och moderator där hon leder möten om möteskultur, förändring, levande värdegrund och bemötande. Hon brinner för att skapa goda möten och synergier mellan människor, oavsett om det är på en stor scen eller digitalt i varje deltagares datorskärm.

Åsa har tidigare arbetat som kommunikationsdirektör och organisationskonsult i stora bolag som Lindex, Schenker och Stena Line, samt varit verksam som chef inom Styrelseakademien och Företagarna.

Talare

Ingrid Langkilde

Skatteexpert på Simployer

Med över 30 års erfarenhet av skattefrågor har Ingrid en bred kompetens inom det mesta som rör inkomstbeskattning. Hom brinner extra för arbetsgivarelaterade skattefrågor. En annan favorit är det ständigt aktuella ämnet representation.

Mer information kommer längre fram

Helena Dino

People Experience-direktör på Castellum

Helena arbetar som People Experience-direktör på Castellum och har det övergripandet ansvaret över koncernens hantering av HR. Hon har en lång erfarenhet från olika chefsbefattningar på Volvo Cars ocg Volvo Ocean Race och under sin karriär har hon jobbat med kultur- och relationsfrågor där förändringsledning och mångkulturella samarbeten stått i fokus.

Mer information kommer längre fram

Jerker Lundberg

Strategist & transformation leader på Trafikverket

Jerker har lång erfarenhet av förändringsledning, affärsutveckling, varumärkesbyggande, ledarskap och transformation inom både privat och offentlig sektor. Han är en van föreläsare inom ämnen som hållbarhet, förändrade kundbeteenden och hur digitalisering ökar behovet av att ställa om.

Mer information kommer längre fram

Anna Schönfelder

HR- och löneexpert på Simployer

Anna är en veteran inom HR- och arbetsrättsfrågor och har varit verksam inom branschen i 25 år. Genom att varva teori med diskussioner och praktiska övningar ser hon till att deltagarna får med sig både kunskap och smarta knep som kommer till nytta i det dagliga arbetet.

Mer information kommer längre fram

Charlotte Birgander

Senior managementkonsult på Knowit Insight HRM

Charlotte har arbetat med HR och HR-IT i över 20 år och har alltid drivits av att utveckla HR:s roller och tjänster till att bli mer affärsorienterade och datadrivna. Hon har dessutom ett enormt intresse för hur man på bästa sätt kan automatisera och effektivisera de administrativa HR-processerna.

Mer information kommer längre fram

Fredrik Christiansson

VD på Simployer Sverige

Fredrik har över tio års erfarenhet som försäljningschef och VD i mjukvarubolag med fokus på HR. Idag är han VD för Simployer i Sverige.

 

Mer information kommer längre fram

Simply HR från Simployer
Vägen framåt för HR: med medarbetarupplevelsen i fokus.

Tid: 7 december kl. 09:30-16:00
Plats: Digitalt 

Early Bird-pris: 2990 kr (ord. pris 3490 kr)                                            Boka din plats!

 

Hoppa i galakläderna så kör vi!

Hela eventet leds av den briljanta moderatorn Åsa Lindell, utsedd till en av Sveriges populäraste föreläsare av EventEffect.se 2020.