E-böcker

Intressant läsning på väg! Välj en e-bok från vårt bibliotek. 

För dig som hanterar utländsk personal – det här bör du tänka på

Med den snabbt ökande internationaliseringen blir det allt enklare att arbeta utanför hemlandet. I den här e-boken får du information och tips på vad som är bra att ha koll på när det kommer till skatter och sociala avgifter
Läs mer

Så lyckas du med medarbetarsamtalen

I den här guiden får du information om best (och worst) practice kring samtalen + våra experters bästa tips på hur du använder medarbetarsamtalen för att utveckla och engagera medarbetarna!
Läs mer

Det här bör du tänka på när du väljer HRM-system

Många ledare upplever att värdefull tid på jobbet går åt till organisering och strukturering av både anställda och arbetsuppgifter. I den här guiden hjälper vi dig med att sätta dig in i vad du bör tänka på när du ska påbörja jobbet med att välja HRM-system för din verksamhet.
Läs mer

Årshjulet – stöd i HR-arbetet

Årshjulet är framtaget för att ge dig som chef stöd i de arbetsuppgifter som är återkommande år från år. Uppgifterna är fördelade över de fyra kvartalen och vid varje arbetsuppgift får du vägledning: vad som ska göras och vad du bör tänka på.
Läs mer

Ny som HR-chef – detta bör du ha koll på

Som ny HR-chef är det mycket att sätta sig in i. Därför har vi gjort denna e-bok som kan ge dig lite extra stöd i starten av din nya roll – eller för dig som vill få nya insikter!
Läs mer

Effektiv onboarding – få nyanställda att komma igång snabbare

En bra start på jobbet är a och o för att en ny medarbetare snabbt ska kunna prestera och bidra till verksamhetens mål. I den här guiden lär du dig hur du skapar bättre rutiner kring introduktionen av nya medarbetare.
Läs mer

Så väljer du rätt personalhandbok för din verksamhet

Få koll på hur en personalhandbok kan bidra till en bättre arbetsplats – och vad du bör tänka på när du väljer rätt leverantör för er verksamhet!
Läs mer

Offboarding – tips och råd för lyckade avslut

Att en god start på jobbet är viktigt är det många som har hört, men hur ser det ut med avslutet? Behöver du bry dig om det? Svaret är enkelt: ja det gör du.
Läs mer