Abonnemang

Abonnemang på digitala kurser inom skatt

Håll dig uppdaterad under hela året med våra digitala kurser inom det omfattande området skatt. Effektivt, enkelt och ekonomiskt!

Kursabonnemang Skatt är det klockrena valet för dig som vill vässa dina kunskaper och samtidigt hålla dig up to date med allt som händer i skattevärlden!

Abonnemang

Tillgänglig nu Digitalt Lediga platser
Beställ SEK 5 990:- (pris exkl moms)

Course Rating

/5

Fördelar med kursabonnemang:

  • Smidigt lärande året om
  • Minst 10 kurser per år inom det senaste på ditt område
  • Tillgång till alla kurspresentationer
  • Chatta med våra experter direkt under kurserna
  • Tillgång till kurserna i 3 månader
  • Påminnelse via mejl inför varje kurs
  • En faktura per år. Läs mer om våra villkor här

Läs mer

Kursabonnemang Skatt är mer än bara en samling kurser. Det är helt enkelt den bästa kunskapen till det bästa priset, skapat av de vassaste experterna på marknaden.

När du väl beställt ditt abonnemang så sköter vi resten. Det är bara för dig att luta dig tillbaka i stolen och sippa kaffe i lugn och ro, så påminner vi dig via mail när nästa kurs är på ingång! Antingen väljer du att delta live eller kan du titta på den i efterhand. Hur bra är inte det?

Product Program

Vem passar abonnemanget för?

Löneadministrerande personal, lönekonsulter, fåmansföretagare, redovisningskonsulter.

Product instructors

Kommande digitala kurser

Livekurs

Personalens försäkringar

05.10.21 10:00 1 timme

Hur ska man behandla personalens eller delägarnas olika försäkringar? Är de skattefria? Ska de förmånsbeskattas? Får företaget avdrag?

Livekurs

Hantera lön för utländsk personal

19.10.21 10:00 2 timmar

Finns det gynnande skatteregler vid anställning av utländsk personal? Socialförsäkrad i Sverige eller utomlands? Vilka intyg krävs och hur påverkar det avgifterna och rapporteringen? Vi hjälper dig att räta ut dina frågetecken.

Livekurs

Löneväxling

30.11.21 10:00 2 timmar

Fler och fler medarbetare vill ha möjlighet att kunna byta kontant lön mot förmåner - att löneväxla. För den anställde kan löneväxling vara mycket fördelaktigt, samtidigt som du som arbetsgivare inte får någon extra kostnad. En win-win helt enkelt - så länge du har koll på reglerna.

Livekurs

Intern representation

01.12.21 10:00 2 timmar

Reglerna om intern representation är bland de mest missförstådda skatteregler vi har. Ofta tror man att reglerna är tillämpliga trots att så inte är fallet.

Livekurs

Bilförmån och personalbilar

08.12.21 10:00 2 timmar

När blir det bilförmån? Och hur gör man beräkningen av bilförmånsvärde? Spetsa och bygg på din kompetens gällande bilförmån!

Tidigare kurser tillgängliga i abonnemanget

Videokurs

Hemmakontor – arbetsmiljö och skatteregler

1,5 timme

Vi går igenom allt du behöver koll på när det kommer till arbetsmiljö och skatteregler!

Livekurs

Interna konferenser och kickoffer

1 timme

Interna konferenser och kick-offer kan vara både roliga och givande! Att i helt annan miljö än den dagliga få tillfälle att umgås och dryfta viktiga frågor tillsammans är mycket värdefullt. En konferens eller en kick-off kan dock få ett trist efterspel om det blir aktuellt med beskattning av de anställda.