Abonnemang

Abonnemang på digitala kurser inom moms

Håll dig uppdaterad under hela året med våra digitala kurser inom det knepiga området moms. Få koll på vad som gäller och gör rätt!

Kursabonnemang Moms är det klockrena valet för dig som vill vässa dina kunskaper och samtidigt hålla dig up to date med allt som händer i moms-världen!

Abonnemang

Tillgänglig nu Digitalt Lediga platser
Beställ SEK 5 990:- (pris exkl moms)

Course Rating

/5

Fördelar med kursabonnemang:

  • Smidigt lärande året om
  • Minst 10 kurser per år inom det senaste på ditt område
  • Tillgång till alla kurspresentationer
  • Chatta med våra experter direkt under kurserna
  • Tillgång till kurserna i 3 månader
  • Påminnelse via mejl inför varje kurs
  • En faktura per år. Läs mer om våra villkor här

Läs mer

Kursabonnemang Moms är mer än bara en samling kurser. Det är helt enkelt den bästa kunskapen till det bästa priset, skapat av de vassaste experterna på marknaden.

När du väl beställt ditt abonnemang så sköter vi resten. Det är bara för dig att luta dig tillbaka i stolen och sippa kaffe i lugn och ro, så påminner vi dig via mail när nästa kurs är på ingång! Antingen väljer du att delta live eller kan du titta på den i efterhand. Hur bra är inte det?

Product Program

Vem passar abonnemanget för?

Ekonomi- och bokföringspersonal, ekonomiansvariga, revisorer, redovisningskonsulter.

Product instructors

Kommande digitala kurser

Livekurs

Internationell varuhandel

27.10.21 10:00 2 timmar

Vi går igenom viktiga grundläggande begrepp såsom omsättningsland-/beskattningsland och när försäljning från detta land kan undantas från moms vid t ex EU-försäljning och export. Du får också lära dig hur EU-inköp och import av varor ska hanteras.

Livekurs

Internationell tjänstehandel

28.10.21 10:00 2 timmar

Under kursen får du lära dig systematiken för att avgöra om svensk moms ska tas ut vid försäljning av tjänster. Du kommer även att lära dig i vilka fall du som köpare ska redovisa moms på ett inköp (omvänd beskattning).

Livekurs

Influencers – skatt och moms

11.11.21 10:00 1 timme

En bransch som växer så det knakar är marknadsföring via influencers. Det är också en bransch som Skatteverket specialgranskade under 2019.

Livekurs

Omvänd byggmoms – undvik felen

16.11.21 10:00 1,5 timme

Visst är det svårt att göra rätt när det gäller omvänd byggmoms? Här finns både svåra regler och svåra gränsdragningar. Få koll på teorin bakom regelverket och hur du använder den i praktiken.

Tidigare kurser tillgängliga i abonnemanget

Videokurs

Avdragsrätt för moms

1 timme

Lär dig de grundläggande principerna och vad som är viktigt att tänka på vid avdrag! På den här kursen får du lära dig om grundläggande principer för avdrag och vi går igenom olika praktiska exempel för att du ska bli en stjärna på området! 

Videokurs

Moms - hur svårt kan det vara?

1 timme

Låt oss göra det svåra enkelt. Detta är kursen för dig som vill att momsarbetet ska gå som på räls! Denna kursen utgår från rättsfall och Skatteverkets syn i olika momsfrågor och blandar teori med interaktivitet i form av exempel/praktikfall.